[O1] Rozstaw srub w OI czy będzie pasować

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarol
    Drive
    • 2009
    • 48

bradley, aż takich podupadłych na umyśle co jeżdżą na postoju po 24h/doba nie znam, więc mozna być raczej spokojnym. Jestem zmęczony/czuje zmęczenie = zjeżdżam do domu, dla mnie proste. Kwestia bycia - jak mówisz "on duty" jest dla mnie w tym momencie bardzo ciekawym punktem do rozstrzygnięcia. Zdarza się w tym zawodzie większy ruch, ale zdarza sie i mniejszy, bywa że za jednym kursem stoi się na postoju 2-3 godziny, i tu pytanie : Czy to sa własnie te "godziny pracy"? Bo jak tak to super - wyjdę w jakiś smętny wtorek z domu o godz.10 zrobię do 18 ze dwa kursy, i wrócę bogatszy o około 35zł. z zamknięta możliwością jakiegokoliwek powiększenia tego przychodu, choć daleki od zmęczenia i wycieńczenia. No chyba że ktoś (w tym wypadku panowie z UE) uważa że jestem się w stanie zmęczyć od samego siedzenia za kierownicą, i rozwiązywania np. Sudoku :wink:

tomek, NIETRAFIONE PORÓWNANIE??? :shock:
    To jak myślisz, czy taksówkarze mają tak dobrze że te 8 godzin starcza bo mają tak super hiper wypaśne życie w porównaniu do uciskanych biedotą lekarzy. Czy Twoim zdaniem Ci którzy pracują - dajmy na to - 12 godzin robia to dlatego że lubią, bo mogliby np. 4 godziny i jechac spowrotem do domu z plikiem zarobionych pieniędzy? Czy dla Ciebie wizyta u lekarza, który jest już np. 12-stą godzinę na nogach, jest miarodajną ekspertyzą zdrowotną przedstawioną przez wypoczętego fachowca?
    Ciężko rozmawiac z kims kto nie zna realiów danego zawodu.
  • zgucio
    Rider
    • 2007
    • 691

od jakiegoś czasu szukam felg RONAL LZ-5 brakuje mi 2 sztuk bo 2 zaginęły podczas trasnportu samochodu do polski

wiem, że w OI (chodzi dokładnie o seata toledo II ale to to samo) jest 5x100 znalazłem tylko 5x98 http://www.allegro.pl/item887325346_...er_zobacz.html i chiałem spytać czy nie dało by rady takich wcisnąć wiem że to troche głupie pytanie ale może jest takie coś możliwe.

jak nie da rady to kupie 2 nowe po 330zł sztuka
    ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez zgucio
      wiem że to troche głupie pytanie
      no to już nie jest źle
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• zgucio
        Rider
        • 2007
        • 691

szkoda, w sumie wszystko jest możliwe kiedyś widziałem zdjęcie jak koleś w ładzie przewiercił dziury żeby mu pasował rozstaw

wiem że jest coś w podobie dystansów przykręcanych do felgi z otworami na inny rozstaw ale gra nie wrta świeczki
        ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

szkoda, w sumie wszystko jest możliwe kiedyś widziałem zdjęcie jak koleś w ładzie przewiercił dziury żeby mu pasował rozstaw

gra nie wrta świeczki
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• zgucio
            Rider
            • 2007
            • 691

ok czyli można zamknąć bo dalsz dyskusja bez sensu